Croquetas de pollo y setas
kip paddestoelkroketjes

Begin een dag van tevoren: Hak het broodkruim in de keukenmachine en giet het in een diep bord. Snij de kipfilet en de champignons in stukken en doe ze samen met de peterselie, peper en zout in de keukenmachine en hak ze fijn. Meng het sesamzaad door het broodkruim in het bord. Doe het geklopte ei in een ander bord. Vorm nu 16 worstjes van ongeveer 7 centimeter van het kip-champignonmengsel.
Haal de worstjes door het losgeklopte ei en rol ze dan door het broodkruimmengsel. Leg alle worstjes op een schotel, dek hem af met plasticfolie en zet een nacht in de koelkast om op te stijven.

Meng vlak voor het opdienen de kwark, mierikswortelsaus, mosterd en citroensap tot een saus.
Frituur de worstjes ongeveer 5 minuten in de hete olie (180 graden Celsius), of tot ze goudbruin en gaar zijn.

Direct serveren!