Toast met paprika en makreel

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
Snij de sneetjes brood elk in 4 driehoekjes.
Meng 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook en kwast de sneedjes brood hiermee in. Leg ze op een ovenrooster en bak ze in 10 minuten goudbruin en droog. Laat de sneedjes afkoelen. Dit kan eventueel een dag van tevoren, bewaar ze dan in een trommel.
Stoof de paprikareepjes 20 minuten in 2 eetlepels olijfolie met de tomaatblokjes met vocht en wat zwarte peper. Laat ze afkoelen. Verdeel het makreelvlees in kleine stukjes en meng deze met de creme fraiche, peterselie (bewaar wat voor het garneren), citroensap en de rest van de knoflook. Bewaar de gestoofde paprika en het makreelmengsel tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bereiding

Verdeel de gestoofde paprika over de toastjes en schep op elk een lepel van het makreelmengsel. Maal er nog wat zwarte peper over en garneer de toastjes met peterselie.