Huevos al estragon
gevulde eieren met dragon

  • Ontvel de tomaten, snij ze in stukken en haal het zaad er uit.
  • Meng alle ingredienten voor de tomatensaus en pureer dit in de blender.
  • Controleer de smaak en voeg eventueel nog wat zout en tabasco toe.
  • Zet de saus koel weg.
  • Pel de eieren en snij ze in de lengte doormidden.
  • Haal het eigeel er uit en bewaar dit, evenals de witte helften die het mooist zijn (deze worden later gevuld).
  • Pureer de andere helften samen met het eigeel, een eetlepel citroensap, de roomkaas en 2 eetlepels van de tomatensaus.
  • Voeg hier de dragon, de peterselie, kappertjes en de augurkjes aan toe en meng dit goed.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Schil de avocado en snij deze in stukjes en besprenkel dit met de rest van het citroensap.
  • Doe wat van de avocado in de eihelften, hier bovenop een schep van het kaasmengsel en garneer dit met een stukje avocado.