Huevos al estragon
gevulde eieren met dragon
- Ontvel de tomaten, snij ze in stukken en haal het zaad er uit.
- Meng alle ingredienten voor de tomatensaus en pureer dit in de blender.
- Controleer de smaak en voeg eventueel nog wat zout en tabasco toe.
- Zet de saus koel weg.
- Pel de eieren en snij ze in de lengte doormidden.
- Haal het eigeel er uit en bewaar dit, evenals de witte helften die het mooist zijn (deze worden later gevuld).
- Pureer de andere helften samen met het eigeel, een eetlepel citroensap, de roomkaas en 2 eetlepels van de tomatensaus.
- Voeg hier de dragon, de peterselie, kappertjes en de augurkjes aan toe en meng dit goed.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Schil de avocado en snij deze in stukjes en besprenkel dit met de rest van het citroensap.
- Doe wat van de avocado in de eihelften, hier bovenop een schep van het kaasmengsel en garneer dit met een stukje avocado.