Pollo con gambas
kip met garnalen

Bestrooi de drumsticks met peper en zout. Verhit de olie in een ruime pan en bak de kip in 5 minuten rondom bruin.
Laat de uiensnippers ongeveer 2 minuten meebakken. Voeg de tomatenblokjes, wijn, bouillonblokje en het water toe. Breng aan de kook en laat de kip zo 5 minuten zachtjes stoven. Pureer in een vijzel de amanadelen, knoflook, chocolade, kurkuma en 1 eetlepel van de peterselie en de cognac tot een gladde massa (mag ook in de keukenmachine).Roer dit door de kip met tomatensaus.Laat de kip nog 15-20 minuten goed gaar worden. Voeg op het laatst de garnalen toe en verwarm ze kort mee. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Doe in kleine cazuela's 1 drumstick en 2 -3 garnalen, bedekt met wat van de saus.

Bestrooi met peterselie. Dit is lekker met brood.