Empanadillas de camarones
empanadillas met garnalen
- Ontdooi het bladerdeeg.
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Verhit de boter en fruit de uien.
- Voeg de tomaten en paprika toe.
- Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in kleine stukjes.
- Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de paddenstoelen op hoog vuur.
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Pel het ei en hak het fijn.
- Hak ook de garnalen fijn.
- Bak het ei en de garnalen mee.
- Voeg het chilipoeder toe en laat alles nog 10 minuten sudderen, terwijl u af en toe roert.
- Voeg peper en zout naar smaak toe en laat het afkoelen.
- Rol het bladerdeeg goed uit en snijd er rondjes uit (15 centimeter groot).
- Schep wat van de vulling op elke helft van een deegrondje.
- Bevochtig de randen met water, vouw de rondjes dicht en druk de randen goed aan.
- Bestrijk de empanadilla''s met eigeel en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven.